Valmistuskeittiöparakkimme ovat varusteltuina mm. suurkeittölaitteilla,lattiakaivoilla,huuvilla,poistoilmakoneilla. Tarvittaessa myös asiakkaan omilla laitteilla ns. kumppanuuskonseptilla. Lue lisää HoReCa –toimialapalvelusta.
Nämä mallit soveltuvat isoille työmaille kaikkialla Suomessa ja Pohjoismaissa, sekä myös vaativiin voimalaitosten huoltoseisokkien operoimiseen, jossa tarvitaan lisäkapasiteettia tuhansien ihmisten nopeatempoiseen ruokailuun kello ympäri viikon jokaisena päivänä. Mallistot ratkaisevat myös HoReCa – alan, hoiva-alan, kuntayhtymien tilapäiset keittiötarpeet ammattimaisella ja laadukkaalla tavalla.
Malleissamme on huomioitu erityisesti talviolosuhteet ja niiden vaatimat erityisratkaisut, joilla asiakas voi laadukkaasti toteuttaa ruokapalvelutuotantoaan missä päin tahansa. Mallistosta voidaan räätälöidä juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisumalli.