Asiakaspalvelu 050 - 326 4746 tai info@rckrentals.fi

HoReCa -toimialapalvelu

Ammattilaisten kanssa suunniteltu, RCK Rentalsin toteuttama - HoReCa -kumppanuus pitää kattilat kuumana tilapäisissäkin tiloissa!

Toteutamme yhteistyössä HoReCa-alan toimijoiden kanssa laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisumalleja erilaisiin kohteisiin kotimaassa sekä Pohjoismaissa.

Suunnittelussamme otamme huomioon HoReCa -asiakkaidemme erityistarpeet ja huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen tilapäisen valmistus- jai jakelukeittiöratkaisun. Asiakas saa kauttamme tilapäiset valmistus-ja jakelukeittiöt juuri sellaisilla varusteilla mitä asiakas haluaa.

HoReCa -kumppanuus

Asiakas voi halutessaan sopia RCK Rentals Oy:n kanssa HoReCa -kumppanuus -yhteistyöstä. Tästä annamme mielellämme lisätietoja!

Kaikki keittiömallimme ovat suunniteltu keittiöammattilaisten osaamisella ja kokemuksella. Otamme suunnittelussa ja rakentamisessa huomioon keittiöalan ammattilaisten ja asiakkaiden vaatimat erityisvaateet.

Otamme huomioon nämä keittiölaitteissa, suunnittelussa, asennuksessa sekä toteuksessa. Toteutamme myös HoReCa -toimialapuolella projektisuunnittelupalveluita, joissa kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä tilapäisen keittiöratkaisun tila- ja laitetarpeita. HoReCa -toimialamme palvelee asiakkaitamme myös yllättävissä käänteissä, kuten tulipalon,vesivahingon, putkisaneerauksen tai esimerkiksi uudisrakentamisen aikana.

Meiltä saat nopeallakin aikataululla tilapäisen valmistus- ja jakelukeittiöratkaisun.

Asiakaspalvelu

Arkisin 07:00 - 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Takkatie 22
00370 Helsinki

Myynti- ja vuokrauspalvelut

Kimmo Lagström
040-515 6985
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olavi Summanen
puh: 050–321 97 27
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RCK Rentals

Sähköinen asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Raksa Catering Oy

Tutustu Raksa Catering Oy

Asiakasryhmät

 • Rakennustyömaat Pohjoismaissa
 • HoReCa -ala
 • Voimalaitostyömaat
 • Paperi- ja sellutehtaat
 • Laivateollisuus
 • Kaivosteollisuus
 • Kuntayhtymät
 • Sairaalat
 • Puolustusvoimat
 • Kisatapahtumat
 • Talviurheilukeskukset

RCK Rentals

Olemme Suomen johtava tilapäisten valmistus,-ja jakelukeittiötilojen valmistaja, myyjä, vuokraaja sekä jakelija. Meillä on vahva osaaminen toteuttaa innovatiivisilla ratkaisuilla valmistus ja jakelukeittiöitä, laatutietoisille asiakkaillemme kaikkialle Pohjoismaissa. Kaikki keittiömallimme ovat suunniteltu kaikkineen erikoisratkaisuineen Pohjolan koviin talviolosuhteisiin. Olemme huomioineet pohjolan kovat talviolosuhteet kaikissa tekemisissämme kuten vesi ja viemäriputkien asennuksissa keittiöparakeissa.